Facebook arvonnan säännöt

24.8.2022

Denstal Oy Facebook sivuilla on meneillään arvonta. Mikäli haluat osallistua arvontaan niin se onnistuu menemällä sivustolle https://www.facebook.com/Denstal-Oy ja kommetoimalla arvontakuvaa.

Osallistumissäännöt koskien joulukuun arvontaa koskien:

1. Järjestäjä

Denstal Oy /STAL-palvelut
Postiosoite: PL 90, 00060 Tehy
Käyntiosoite: Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki
Puh: 040 566 1656
koulutus@denstal.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on ilmoitettu tähän sivuun viittavan julkaisun yhteydessä selkeästi päivämäärällä.

4. Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana tähän sivuun viittaavan julkaisun toimintaohjeiden mukaisesti osallistuneet henkilöt.

5. Palkinnot

Palkinto jaetaan kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on ilmoitettu tähän sivun viittaavaan julkaisun yhteydessä.

6. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja jos voittaja ei vastaa kahden viikon kuluessa ilmoituksesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto toimitetaan voittajalle kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän Facebook-sivuilla.

7. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä ei kerätä tallennettavia henkilötietoja vaan osallistuminen tapahtuu tähän sivuun viittaavan kolmannen osapuolen palvelussa. Voittajien henkilötiedot kysytään erikseen ja käsitellään Tietosuojaselosteessa kuvattujen prosessien mukaisesti. https://www.denstal.fi/denstal/yhteydenotto/tietosuojaseloste

8. Facebook ei ole osallisena järjestettävään arvontaan