Hammashoitajapodi

Tervetuloa uudenlaiseen podcastiin, joka on suunnattu erityisesti hammashoitajille – ammattilaisille, jotka eivät pelkää imuroitua (ja porautua) syvälle hammashoidon maailmaan.

Jakso 1

Hammashoitajasta esihenkilöksi

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Miia Ruhanen. Podcastissa tutustutaan hammasalan ammattilaisen Miian inspiroivaan uratarinaan hammashoitajasta esihenkilöksi.

Pysähdymme kuuntelemaan hammashoitajan matkaa uran alkupuolelta johtavaan asemaan. Kuulet kiehtovan tarinan siitä, miten hammashoitaja Miia on haastanut itsensä, kehittänyt johtamistaitojaan ja löytänyt intohimon työhönsä. Liity mukaan matkalle hammashoidon maailmaan, ja saa arvokasta tietoa ja inspiraatiota omaan ammatilliseen kehitykseesi!

Jakso 2

Etävastaanotto

Hammashoitajapodin toisessa jaksossa tutustumme etävastaanottoon suun terveydenhuollossa. Tässä jaksossa keskustelemme suuhygienisti (AMK) ja tradenomi (YAMK) Tuija Huupposen kanssa ajankohtaisista tutkimustuloksista: Hammashoitajien, suuhygienistien ja hammaslääkärien kokemuksista, aiheena etävastaanotot suun terveydenhuollossa.

Tutustumme myös etävastaanoton hyötyihin ja haasteisiin. Tule mukaan kuuntelemaan mielenkiintoista keskustelua etävastaanoton tulevaisuudesta, innovaatioista ja siitä, miten se voisi tuoda lisäarvoa suun terveydenhuollon käytäntöihin.

Jakso 3

Itsenäistä työtä tekevä hammashoitaja

Hammashoitajapodin kolmannessa jaksossa poraudumme syvälle hammashoitajan itsenäisen työn kiehtovaan maailmaan. Tässä jaksossa meillä on ilo keskustella hammashoitaja Anna-Mari Kyläkallion kanssa, joka jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan itsenäisestä työskentelystä suun terveydenhoidon parissa.

Kuulemme Anna-Marin näkemyksiä siitä, miten hän päätyi valitsemaan itsenäisen polun hammashoitajana ja mitä haasteita sekä ilon hetkiä se on hänelle tuonut. Tämä jakso tarjoaa arvokkaita oivalluksia niille hammashoitajille, jotka harkitsevat itsenäistä työskentelyä. Jakson aikana saamme syvällistä tietoa itsenäisen hammashoitajan arjesta.

Jakso 4

Erikoishammaslääkärin avustaminen

Hammashoitajanpodin neljännessä jaksossa hammashoitaja Nina Mäenluoma valottaa erikoishammaslääkäriä avustavan hammashoitajan monipuolista työtä ja roolia! Oletko koskaan miettinyt, mitä kaikkea hammashoitajan työhön kuuluu erikoishammaslääkärin tiimissä?

Tässä jaksossa sukellamme syvemmälle hammashoitajan työmaailmaan ja kuulemme suoraan ammattilaisen suusta, millaista on toimia erikoishammaslääkärin oikeana kätenä. Jaksossa saamme tietoa siitä, miten arkisetkin asiat ohjaavat ura – työpaikan valinnassa.

Jakso 5

Hammashoitaja hammastarvikealan ammattilaisena

Viidennessä jaksossa pureudumme hammashoitajan monipuoliseen ammattiin. Vieraana on Heli Salmelainen, joka on kokenut hammashoitaja ja menestyksekäs hammastarvikemyyjä. Keskustelemme siitä, miten hammashoitajan työkokemus on vaikuttanut hänen rooliinsa hammastarvikemyynnissä, kuinka hän on sovittanut yhteen myyntityön ja keikkailevan hammashoitajan uransa sekä mitä neuvoja hänellä on tarjottavanaan niille, jotka harkitsevat vastaavaa urapolkua.

Älä missaa tätä mielenkiintoista jaksoa, joka tarjoaa arvokasta tietoa hammashoitajien urapoluista ja hyvinvoinnista ammatillisessa ympäristössä!