Hammashoitajapodi

Tervetuloa uudenlaiseen podcastiin, joka on suunnattu erityisesti hammashoitajille – ammattilaisille, jotka eivät pelkää imuroitua (ja porautua) syvälle hammashoidon maailmaan.
Jakso 1

Hammashoitajasta esihenkilöksi

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Miia Ruhanen. Podcastissa tutustutaan hammasalan ammattilaisen Miian inspiroivaan uratarinaan hammashoitajasta esihenkilöksi.

Pysähdymme kuuntelemaan hammashoitajan matkaa uran alkupuolelta johtavaan asemaan. Kuulet kiehtovan tarinan siitä, miten hammashoitaja Miia on haastanut itsensä, kehittänyt johtamistaitojaan ja löytänyt intohimon työhönsä. Liity mukaan matkalle hammashoidon maailmaan, ja saa arvokasta tietoa ja inspiraatiota omaan ammatilliseen kehitykseesi!

Jakso 2

Etävastaanotto

Hammashoitajapodin toisessa jaksossa tutustumme etävastaanottoon suun terveydenhuollossa. Tässä jaksossa keskustelemme suuhygienisti (AMK) ja tradenomi (YAMK) Tuija Huupposen kanssa ajankohtaisista tutkimustuloksista: Hammashoitajien, suuhygienistien ja hammaslääkärien kokemuksista, aiheena etävastaanotot suun terveydenhuollossa.

Tutustumme myös etävastaanoton hyötyihin ja haasteisiin. Tule mukaan kuuntelemaan mielenkiintoista keskustelua etävastaanoton tulevaisuudesta, innovaatioista ja siitä, miten se voisi tuoda lisäarvoa suun terveydenhuollon käytäntöihin.

Tulevat jaksot

Itsenäistä työtä tekevä hammashoitaja - vieraana Anne-Mari Kyläkallio

Julkaisupäivä TBC

Erikoishammaslääkärin avustaminen - vieraana Nina Mäenluoma

Julkaisupäivä TBC