Koulutusinfo

Yleistä tietoa Denstal koulutustarjonnasta, koulutuksiin ilmoittautumisesta ja Priima-oppimisalustasta

Tulevat koulutukset ja ilmoittautumislinkit löydät koulutuskalenterista →

Monipuoliset koulutustapahtumat

Järjestämme joka vuosi noin viisi koulutustapahtumaa ympäri Suomea. Laadukkaat koulutustapahtumamme suunnitellaan yleensä jo edeltävänä vuonna koulutustyöryhmän toimesta. Tapahtumat ja luennot toteutetaan yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa, pääasiallisesti suun terveydenhuollon.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan tämän sivuston ilmoittautumislinkkien kautta, emme vastaanota ilmoittautumisia puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Hinnat sisältävät luennot, sähköisen luentomateriaalin, todistuksen, sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Useimpiin koulutustapahtumiin on mahdollista osallistua myös etänä.

Tulevat tapahtumat →
Ryhmä naisia istumassa koulutustapahtumassa
Nuori nainen etäopiskelee pöydän ääressä

Verkkokurssit suun terveydenhoidon ammattilaisille

Verkkokurssit ovat jatkuvasti käynnissä olevia kursseja, joiden opiskelu on mahdollista omalla älylaitteella tai tietokoneella, ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssille ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin ja käyttäjätunnuksen Denstalin oppimisalustalle. Uusia tunnuksia lähetetään säännöllisesti.

Kurssi sisältää kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot, taustamateriaalit ja harjoitustehtäviä. Siihen sisältyy myös verkossa tapahtuva osaamisen varmentaminen. Kaikki kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat osallistumistodistuksen.

Verkkokurssit →

Räätälöidyt tilauskurssit suun terveydenhoitoon

Denstal Oy tarjoaa suun terveydenhoidon ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille tarpeitanne vastaavia ja tilaajalle räätälöityjä kursseja ja koulutuskokonaisuuksia, koulutuspäiviä, verkkomateriaaleja. Kurssin sisällön ja toteutustavan suunnittelemme tilaajalle parhaiten sopivaksi.

Koulutuksia olemme järjestäneet mm. aseptiikasta, laitehuollosta, säteilysuojauksesta, suun terveystarkastuksista sekä ultraäänilaitteiden käytöstä. Huolehdimme puolestanne käytännön järjestelyt luennoitsijoiden kanssa ja luennoitsijoiden palkkiot, sekä toimitamme tarvittavan luentomateriaalin ja todistukset osallitujille.

Ota yhteyttä niin järjestämme tarpeitanne vastaavan koulutuskokonaisuuden!
Ota yhteyttä
Opiskelija viittaa luennolla kysyäkseen kysymyksen

Esimerkkejä tilauskursseistamme

Hygienia

Verkkokoulutus omalle työyhteisölle muokattuna. Denstal on järjestänyt useamman hygienia-verkkokoulutus kokonaisuuden, joka on suunniteltu ja toteutettu työyhteisöä ja sen tarpeita ajatellen. Denstal räätälöi koulutuksen tarpeidesi mukaan.

Työhyvinvointi

Kaipaako työyhteisösi työhyvinvointia lisääviä elementtejä luennoitsijan muodossa? Denstalilla on hyvä yhteistyöverkosto ja pystymme vastaamaan tarpeeseesi. Denstal räätälöi koulutuksen tarpeidesi mukaan.

Oikomishoito

Kaipaatko lisäkoulutusta oikomishoidon suhteen? Denstal räätälöi koulutuksen tarpeidesi mukaan.

Lasten suun terveystarkastus

Onko työpaikassasi muutoksia ja tarvitset lisäosaamista esimerkiksi Lasten suun terveystarkastuksien suhteen? Denstal räätälöi koulutuksen tarpeidesi mukaan.

Koulutuksiin ilmoittautuminen ja niiden ehdot

Koulutuksiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislinkkien kautta. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse tai sähköpostilla. Onnistuneesti tehdyn ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin.

Muista kirjata ilmoittautuessasi laskutusosoite oikein. Jos laskutusosoite on ilmoitettu väärin ja se joudutaan korjaamaan laskutuksen jälkeen, perimme uusintalaskusta 5 euron (+alv) lisämaksun. Mikäli yrityksellä on verkkolaskutus käytössä, valitse maksutavaksi “verkkolasku” ja kirjaa verkkolaskuosoite sekä merkitse välittäjän nimi.

 
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti.

Priima-oppimisalusta

Denstal Oy on ottanut vuonna 2020 käyttöönsä oppimisalusta Priiman. Jokaiselle koulutustapahtumalle luodaan alustalle oma työtila, johon laitetaan informaatiota koulutukseen ja tapahtumaan liittyen (kuten aikataulut, lista näytteilleasettajista, saapumisohjeet) sekä luennoitsijoiden meille etukäteen toimittamat materiaalit. Täten koulutustapahtumissa ei jaeta paperisia materiaaleja. Työtila on auki osallistujalle sähköpostitse ilmoitetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla noin 2 viikkoa koulutustapahtuman ympärillä.

Tästä pääset kirjautumaan Priima-oppimisalustalle »

Facebook arvonnan säännöt

Denstal Oy Facebook sivuilla on meneillään arvonta. Mikäli haluat osallistua arvontaan niin se onnistuu menemällä sivustolle https://www.facebook.com/Denstal-Oy ja kommetoimalla arvontakuvaa.

Osallistumissäännöt koskien joulukuun arvontaa koskien:

1. Järjestäjä

Denstal Oy /STAL-palvelut
Postiosoite: PL 90, 00060 Tehy
Käyntiosoite: Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki
Puh: 040 566 1656
koulutus@denstal.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on ilmoitettu tähän sivuun viittavan julkaisun yhteydessä selkeästi päivämäärällä.

4. Arvontaan osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana tähän sivuun viittaavan julkaisun toimintaohjeiden mukaisesti osallistuneet henkilöt.

5. Palkinnot

Palkinto jaetaan kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on ilmoitettu tähän sivun viittaavaan julkaisun yhteydessä.

6. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja jos voittaja ei vastaa kahden viikon kuluessa ilmoituksesta, palkinto arvotaan uudelleen. Palkinto toimitetaan voittajalle kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän Facebook-sivuilla.

7. Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä ei kerätä tallennettavia henkilötietoja vaan osallistuminen tapahtuu tähän sivuun viittaavan kolmannen osapuolen palvelussa. Voittajien henkilötiedot kysytään erikseen ja käsitellään Tietosuojaselosteessa kuvattujen prosessien mukaisesti. https://www.denstal.fi/denstal/yhteydenotto/tietosuojaseloste

8. Facebook ei ole osallisena järjestettävään arvontaan