Helsingin Hammashoitajapäivä

24.5.2024 8:00 - 16:00
Scandic Simonkenttä
Simonkatu 9, 00100 Helsinki
Ilmoittaudu →

Päivän aiheet: Juurihoito, protetiikka ja keramia hammashoidossa

Ohjelma

8.00–8.45 Ilmoittautuminen, aamupala ja näyttely

8.45-9.00 koulutuspäivän avaus

9.00–10.30 Protetiikka hammashoitajan näkökulmasta, erikoishammaslääkäri Sari Ala-Hakkola

10.30–11.00 Näyttely ja tauko

11.00–12.30 Keramia korjaavan hoidon vaihtoehtona, hammaslääkäri Aleksi Kotro

12.30–13.30 Lounastauko

13.30- 15.30 Aseptiikka juurihoidossa, hammaslääketieteen tohtori, erikoishammaslääkäri, Riikka Mattila

Iltapäivän tauko luennon lomassa


Sari Ala-Hakkola, olen valmistunut hammaslääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta 1995. Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2001.

Tällä hetkellä toimin yksityishammaslääkärinä, lisäksi toimin kouluttajana/ luennoitsijana. Olen aiemmin toiminut apulaisopettajana ja yliopistolehtorin Helsingin yliopistossa, sekä kliinisenä opettajana.

Teen yksityishammaslääkärinä laaja-alaisesti protetiikkaa:

• Kiinteitä rakenteita, kuten kruunuja, siltoja, suun ulkopuolella valmistettuja täytteitä.

• Eri materiaalit kuten keramia, metallokeramia ja kulta käytössä.

• Purennan kuntoutuksia ja esteettistä hammashoitoa.

• Implanttiprotetiikkaa, sekä kiinteitä, että peittoproteeseja.

• Lisäksi sekä yhdistelmäprotetiikkaa, että irtoprotetiikkaa.

• Purentafysiologisia hoitoja myös.

Olen aina ollut kiinnostunut protetiikasta ja purennasta. Uskon elinikäiseen oppimiseen, ja olen ollut alalla liki 30 vuotta, niin käyn edelleen säännöllisesti täydennyskouluttautumassa

Luennon sisältöä: Protetiikka hammashoitajan näkökulmasta, -mitä teen kun teen töitä protetiikon kanssa?


Riikka Mattila

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Oulun yliopistosta v.1997 ja väittelin tohtoriksi vuonna 2009 Turun yliopistosta. Erikoistumiskoulutuksen kliinisen hammashoidon kariologian ja endodontian koulutusohjelmassa aloitin Helsingin yliopistossa vuonna 2012 Kirurgisessa sairaalassa ja terveyskeskusosuuden tein PKS-Sehykissä. Valmistuin erikoishammaslääkäriksi vuonna 2015, jonka jälkeen muutin Tampereelle. Tällä hetkellä työskentelen kolmella yksityisvastaanotolla Tampereella täysaikaisesti ja hoidan lähinnä vain endodonttisia lähetepotilaita. Lisäksi pidän luentoja etenkin endodontiasta mutta myös kariologian osa-alueelta.


Aleksi Kotro

Hammaslääkärin uraani kuuluu 3 vuotta julkisella puolella Mikkelissä samaan aikaan yksityissektoriin tutustuen. 2016 muuton myötä siirryin Tampereelle Tullinsuuhun ja Uusisuuhun. Työni on ollut pitkälti oman potilaskannan kokonaishoitoa. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on kiinteä protetiikka, sekä juurihoidot. Laaja skaala erikoisalojen kollegoita on ollut oppimiseni apu.

Luennon aihetta: Keramia korjaavan hoidon vaihtoehtona, – työparityöskentely, tekniikat yms.


Ilmoittautuminen: Live-osallistumisen viimeinen ilmoittautumispäivä 24.4.2024. Etäosallistuminen 23.5.2024.


Live-osallistujille:

Morning Break: Tarjoamme runsaan aamiaisen, joka antaa terveellisen ja tasapainoisen aloituksen kokouspäivään. Tarjolla kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa croissantteja, täytettyjä leipiä sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.

Buffetlounas: Monipuolinen lounas, jonka runsaasta buffetvalikoimasta löydät tuoreita, paikallisia ja sesongin mukaisia vaihtoehtoja. Lounasbuffetissa on tarjolla raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokalajeja sekä kahvia ja pieni makea.

Taste Break: Kaikkien tuntema ja rakastama iltapäivätauko on kokouspäivän huipennus, joka jää osallistujien mieleen. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkupurtavaa, joka antaa potkua jaksamaan kokouksen loppuun.

Tarjolla koko päivän ajan vastuullisesti tuotettua kahvia ja teetä.

HUOM! Ilmoittautuneille osallistujille lähetetty sähköpostilla tapahtumaan liittyviä tietoa, olethan yhteydessä koulutus@denstal.fi mikäli sähköposti ei ole saavuttanut sinua!

Helsingin Hammashoitajapäivä
24.5.2024 8:00 - 16:00
Tapahtumapaikka:
Scandic Simonkenttä
Simonkatu 9, 00100 Helsinki
Osallistumismaksu
220€ + alv. 24%
Ilmoittaudu

Osallistumismaksu on sama sekä paikan päällä -, että etänä osallistujille

Osallistumismaksu sisältää tunnukset oppimisalustalle, luennot, sähköisen luentomateriaalin, osallistumistodistuksen, sekä mahdolliset ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää vahvistusviestin osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Koulutustapahtumaan tultaessa ei tarvitse esittää kuittia maksetusta osallistumismaksusta. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton, sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti. 

← Takaisin koulutuskalenteriin