Helsingin Suuhygienistipäivä

26.5.2023 8:00 - 16:00
Sokos Hotelli Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki
Ilmoittaudu →

26.5.2023 klo 8.00-16.00

Koulutuspäivän aiheet:

Parodontologia

Lääkkeet

Kivunlievitys

8.00–9.00 Ilmoittautuminen, aamupala, koulutuspäivän avaus ja näyttely

9.00–10.30 Jauhepuhaltimet parodontologisissa hoidoissa, Laura Lakio, hammaslääketieteen tohtori

10.30–11.30 Näyttely ja tauko

11.30–13.00 Kivunlievitys suun terveydenhuollossa, Olli-Pekka Lappalainen, lääketieteen tohtori, erikoishammaslääkäri

13.00–14.00 Lounastauko

14.00-16.00 Nykyaikaiset lääkkeet ja suun terveys, Johanna Uittamo, suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri ja lääkäri

Iltapäivän kahvitauko pidetään luennon välissä!

Helsingin ilmoittautuminen: live-osallistuminen 10.5.2023 mennessä (ilmoittautumisaikaa jatkettu), etäosallistuminen 23.5.2023 mennessä.

Luennoitsijoiden esittely:

Laura Lakio, Valmistuin hammaslääkäriksi, hmmaslääketieteen tohtoriksi ja erikoishammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta.

Tällä hetkellä toimin HUS suusairauksien opetus- ja hoitoyksikössä kliinisenä opettajana sekä yksityishammaslääkärinä. Tämän lisäksi olen mukana tutkimusprojekteissa Helsingin yliopistossa.

Olen luennoinut useissa koulutustilaisuuksissa useamman vuoden ajan.

Olli-Pekka Lappalainen, Olen koulutukseltani lääkäri ja suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri. Työskentelen Helsingin yliopistossa ja HUSissa opetuksen ja tutkimuksen parissa, ja kliininen työni on sisältänyt vuosia erilaisista kroonisista kiputiloista kärsivien potilaiden hoitoa yhteistyössä muiden lääketieteen erikoisalojen kanssa. Teen myös aktiivisesti kipuun liittyvää kliinistä tutkimustyötä

Johanna Uittamo, “Olen suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri ja lääkäri. Toimin Helsingin yliopistossa yliopistonlehtorina ja HUS:issa suu- ja leukakirurgina.

Olen ollut vuosia kiinnostunut siitä, miten yleisterveys ja suun terveys kulkevat käsi kädessä. Olen myös kouluttanut tästä aiheesta suun terveydenhuollon ja lääketieteen ammattilaisia vuosia.

Kouluttajana olen pirteä, aktivoiva ja keskusteleva. Koulutuksissani pyrin esittelemään potilastapauksia ja tuomaan koulutuksen aiheesta konkreettisia vinkkejä käytännön työhön – tutkimusnäyttöön nojaten.

26.5.2023 8:00 - 16:00
Tapahtumapaikka:
Sokos Hotelli Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki
200€ + alv. 24%
Ilmoittaudu

Osallistumismaksu on sama sekä paikan päällä -, että etänä osallistujille

Osallistumismaksu sisältää tunnukset oppimisalustalle, luennot, sähköisen luentomateriaalin, osallistumistodistuksen, sekä mahdolliset ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää vahvistusviestin osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Koulutustapahtumaan tultaessa ei tarvitse esittää kuittia maksetusta osallistumismaksusta. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton, sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti. 

← Takaisin koulutuskalenteriin