Oulun koulutuspäivä

21.4.2023 8:00 - 16:00
Sokos Hotelli Arina, kauppakeskus Valkea
Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu
Ilmoittaudu →

Koulutuspäivän aiheet: Lääkkeet, eroosio, aseptiikka ja parodontologia

Koulutuspäivän ohjelma:

08.30–9.00 Ilmoittautuminen, koulutuspäivän avaus ja näyttely

9.00–10.30 Hampaiden eroosio – havainnointi, yleisyys ja taustatekijät, hammaslääketieteen tohtori Viivi Alaraudanjoki

10.30–11.00 Näyttely ja tauko

11.00–12.30 Verenvuotoriskiä lisäävät, sekä immunosupressiiviset lääkkeet hammashoidon näkökulmasta farmasian tohtori, Ahonen Jouni

12.30–13.30 Lounastauko

13.30-15.30 Vapaavalintainen luento:

1. Aseptinen rohkeus arjessa, terveystieteen maisteri Nina Parkkila

2. Parodontologisen hoidon biologinen perusta ja nykyaikainen hoito, erikoishammaslääkäri Aleksi Kurth

Iltapäivän kahvitauko pidetään luennon välissä

Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautuminen live-osallistuminen 31.3.2023 mennessä (live Ilmoittautumisaikaa jatkettu!), etäosallistuminen 18.4. 2023 mennessä.

Tervetuloa oppimaan uutta!

Luennoitsijat:

Viivi Alaraudanjoki, hammaslääketieteen tohtori

-Olen tutkinut eroosioon liittyviä taustatekijöitä ja eroosion esiintyvyyttä ja diagnostiikkaa aikuisväestössä, väitellyt aiheesta 2018. Nyt tutkimusta menossa liittyen eroosioon ja refluksitautiin ja eroosion syytekijöihin suomalaisilla nuorilla. Erikoistuminen terveydenhuoltoon loppusuoralla. Päätoimenani on YTHS:n alueylihammaslääkärin tehtävä pohjoisella alueella.

Jouni Ahonen (Kuopio), farmasian tohtori

-Proviisoriksi valmistuin vuonna 2000 ja Farmasian tohtoriksi väittelin vuonna 2011. Väitöskirjani tein iäkkäiden lääkehoidon kehittämiskeskuksessa GERHOSSA keskittyen iäkkäillä havaittuihin yhteisvaikutuksiin ja vältettävien lääkkeiden käyttöön. Minulla on myös lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys (2006). Perustin yritykseni lääkekoulutus ja konsultaatio Jouni Ahonen Oy:n vuonna 2004.

-Tällä hetkellä toimin Pohjois-Savon hyvinvointialueen sairaala-apteekkarina. Lisäksi koulutan terveydenhuollon ammattilaisia aktiivisesti oman yritykseni kautta. Tärkeimmät asiakkaat tällä hetkellä ovat hammaslääkärit, lääkäri ja hoitohenkilökunta. Koulutuslupaukseni on tarjota ajantasaista, luotettavaa, puolueetonta ja käytännönläheistä koulutusta kaikille asiakkailleni.

Parkkila Nina, Terveystieteiden maisteri, shg ja sairaalahygieniahoitaja

Olen toiminut yli 30 vuotta suunhoidon erilaisissa rooleissa, kuten hammashoitajana, välinehuoltajana, suuhygienistinä, hoitotoimenjohtajana, toiminnan johtajana ja opettajana.

Nyt toimin Lapin koulutuskeskus Redun välinehuollon- ja hammashoitajien opettajana.

Minulle on kertynyt paljon erilaisia näkökulmia suun terveydenhoidosta eri näkökulmista ja vahvasti meidän työtä määrittelee oma aseptinen omatunto. Ilman tietoa ja taitoa suun terveydenhuollon aseptiikasta, emme voi tarjota potilaalle hyvää, turvallista ja laadukasta suun hoitoa.

“Aseptiikka on terveydenhuollon kulmakivi”

Aleksi Kurth, hammaslääkäri 2008 ja parodontologian erikoishammaslääkäri 2019

Työskentelen tällä hetkellä Oulussa YTHS:llä sekä Pohteen suun erikoishoidon yksikössä. Lisäksi hiukan yksityisvastaanottoa.

Pääosan työstäni hoidan kirurgisia potilaita

21.4.2023 8:00 - 16:00
Tapahtumapaikka:
Sokos Hotelli Arina, kauppakeskus Valkea
Pakkahuoneenkatu 16, 90100 Oulu
200€ + alv. 24%
Ilmoittaudu

Osallistumismaksu on sama sekä paikan päällä -, että etänä osallistujille

Osallistumismaksu sisältää tunnukset oppimisalustalle, luennot, sähköisen luentomateriaalin, osallistumistodistuksen, sekä mahdolliset ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää vahvistusviestin osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Koulutustapahtumaan tultaessa ei tarvitse esittää kuittia maksetusta osallistumismaksusta. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton, sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti. 

← Takaisin koulutuskalenteriin