Tietopankki

Koulutuksiin liittyvää tietoa, ohjeita koulutusten suorittamiseen ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin
Koulutuksiin ilmoittautuminen ja niiden ehdot

Koulutuksiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislinkkien kautta. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse tai sähköpostilla. Onnistuneesti tehdyn ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin.

Muista kirjata ilmoittautuessasi laskutusosoite oikein. Mikäli yrityksellä on verkkolaskutus käytössä, valitse maksutavaksi “verkkolasku” ja kirjaa verkkolaskuosoite sekä merkitse välittäjän nimi.

Osallistumismaksun palautus


Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti.

Oppimisalusta Priima

Denstal Oy on ottanut vuonna 2020 käyttöönsä oppimisalusta Priiman. Jokaiselle koulutustapahtumalle luodaan alustalle oma työtila, johon laitetaan informaatiota koulutukseen ja tapahtumaan liittyen (kuten aikataulut, lista näytteilleasettajista, saapumisohjeet) sekä luennoitsijoiden meille etukäteen toimittamat materiaalit. Täten koulutustapahtumissa ei jaeta paperisia materiaaleja. Työtila on auki osallistujalle sähköpostitse ilmoitetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla noin 2 viikkoa koulutustapahtuman ympärillä.

Tästä pääset kirjautumaan Priima-oppimisalustalle »

Denstal Oy laskutusosoitteet

Verkkolaskutus
Operaattori: Liaison
Välittäjän tunnus: 003708599126
Verkkolaskutusosoite: 003718809983

Paperilaskut
Denstal Oy
PL 55371
01051 LASKUT

Huomioikaa, että postilokero-osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen, tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostilla:
fennoa.506444@erin.posti.com

Toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä yhtenä PDF liitetiedostona

Y-Tunnus:
1880998-3

Jäikö jotain kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä
Ota yhteyttä