Denstal kesäopinnot

Verkkokurssi
Ilmoittaudu →

Opiskele silloin kun sinulle sopii! Tunnukset ovat voimassa kolme kuukautta, kesäkuusta elokuuhun. Kokonaisuuteen kuuluu 7 osaamispistettä, Hygienia (2 osp.), Ergonomia (2 osp.) ja Terveyden edistäminen (3 osp.)

Hygienia 2 osp

  • Hygienia verkkokurssi sisältää paljon tietoa ja materiaalia viranomaissuositusten ja -vaatimusten mukaiseen aseptiseen työskentelyyn vastaanotolla.

Ergonomia 2 osp

  • Ergonomian avulla pyritään tasapainottamaan ja huomioimaan kaikkia työhön liittyviä tekijöitä, joiden kanssa ihminen on vuorovaikutuksessa, työasennot, työvälineet, työn aikataulutus, psyykkiset- ja sosiaaliset voimavarat, sekä vapaa-ajan merkitys palautumisen kannalta.

Terveyden edistäminen 2 osp

  • Kaipaatko työkaluja siihen, miten sinä voisit tehdä suun terveyden edistämisen hyväksi, esimerkkinä selkokielen käyttäminen ja motivoivan haastattelun hyödyntäminen potilaan ohjauksessa, sekä omien resurssien oikein suuntaaminen, eli ammattilaisten kouluttaminen? Lisänä myös sosiaalisen media käyttäminen terveyden edistämisessä. Neljä luennoitsijaa, laaja kokonaisuus

Luennoitsijat

6 eri luennoitsijaa

3 kuukautta: kesäkuu, heinäkuu ja elokuu 2023
Kurssien suorittamiseen olisi hyvä varata useampi työpäivä
7 osaamispistettä
200€
Ilmoittaudu →

Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisesti tunnukset verkkokurssille. Tunnukset lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sinulla on jo olemassa olevat verkkokurssitunnukset, saat siitä tiedon ja kirjautumisohjeet.

Huomioithan:

  • Tunnukset ovat henkilökohtaisia
  • Ilmoittautuminen on sitova
  • Suoritettuasi verkkokurssin saat tulostettua itsellesi osallistumistodistuksen
  • Verkkokurssitunnukset ovat voimassa 30 päivää

Lisää verkkokursseja

← Takaisin koulutuskalenteriin