Terveyden edistäminen

Verkkokurssi
Ilmoittaudu →

Kurssi on suunnattu kaikille suun terveydenhuollon ammattilaisille. Valmennus toteutetaan selainpohjaisena verkkovalmennuksena. Kurssi sisältää kiinnostavat ja käytännönläheiset luennot (videoina), taustamateriaaleja, testin kunkin osion päätteeksi sekä todistuksen.  

Verkkokurssi antaa pohjan suun terveydenhoidon henkilökunnan päivittäisessä työssä tarvitsemaan terveydenedistämistyöhön ja suun terveystarkastuksiin. Verkkokurssilla saat tietoa terveyden edistämisestä ja sillä kerrataan keskeiset suositukset. Kurssi antaa ajatuksia ja tietoa moniammatillisen yhteistyön merkityksestä suun terveyden edistämisessä.  

Verkkokurssilla käsitellään myös potilasohjausta ja motivoivan haastattelun keinot. Kurssin jälkeen osaat, kuinka potilas saadaan sitoutumaan hoitoon ja terveyttä edistävään elämäntapaan. Kurssi käsittelee myös ravintoa hyvinvoinnin tukena; mm. keskeisemmät epäkohdat ravitsemuksessa, vinkkejä kasvisten lisäämiseksi ruokavalioon ja kuinka ravinnon avulla pystyt vaikuttamaan omaan jaksamiseesi? Lisäksi pääset tutustumaan liikuntasuosituksiin eri ikäryhmillä.

Luennoitsijat

  • Mirkka Järvinen (FT, TtM, shg) työskentelee Suun Terveydenhoidon ammattiliiton toiminnanjohtajana. Hän on ollut mukana laatimassa mm. Karieksen hallinnan käypähoitosuositusta ja luennoi Motivoivasta haastettelusta.
  • Hanna-Mari Kommosen (TtM, shg) opintojen pääaineena oli terveyskasvatus ja terveyden edistäminen. Lisäksi hän on suorittanut opintoja myös kasvatustieteistä. Hanna-Mari toimi pitkään STAL ry:n Terveydenedistämisen jaoston puheenjohtajana.
  • Suvi Tare (shg YAMK) on toiminut esimiestehtävissä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Tällä hetkellä työskentelee yrittäjänä suuhygienistin tehtävissä sekä hyvinvointipalvelualalla.   
Tunnukset verkkoalustalle ovat voimassa yhden kuukauden
Kurssin suorittamiseen on hyvä varata noin 5-6h
55€/henkilö + alv. 24% (13.20€)
Ilmoittaudu →

Tunnukset lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta. Poikkeustilanteissa (Ilmoitetaan Ajankohtaista -sivulla) tunnusten saanti voi kestää kauemmin.

Huomioithan:

  • Saamasi tunnus on henkilökohtainen ja vain yksi henkilö voi suorittaa sillä kurssin.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Verkkokoulutuksia ei voi perua sen jälkeen, kun tunnukset on luotu ja lähetetty osallistujalle.
  • Verkkokoulutusten tunnuksia ei voi vaihtaa toiselle henkilölle sen jälkeen, kun tunnukset on luotu.

Lisää verkkokursseja

← Takaisin koulutuskalenteriin