Yhteistyökumppaneille

Denstal tekee yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Tältä sivulta löydät yleisiä ohjeita nykyisille ja tuleville yhteistyökumppaneillemme

Luennoitsijoille

Kiitos, että olet lupautunut luennoitsijaksi Denstal Oy:n koulutustapahtumaan. Ole hyvä ja täytä alla oleva luennoitsijasopimuksemme. Vahvistamme koulutustapahtuman toteutumisen noin kuukautta ennen tapahtumaa.

Laskun tai palkkiokaavakkeen sekä matkakulupohjat pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian luentonne jälkeen toimistollemme sivun alla näkyvään osoitteeseen.

Paikan päällä luentotapahtumassa teitä on vastaanottamassa joko toimiston yhteyshenkilö tai koulutustyöryhmänjäsen, jonka kanssa olette luennosta sopineet. He auttavat esityksen lataamisessa sekä muun esitystekniikan kanssa. Kehotamme teitä ottamaan esityksen mukaan muistitikulla.

Tapahtuman jälkeen keräämme osallistujilta palautetta tapahtumasta sisältäen kysymyksiä myös luennoista.

Pyydä erillinen ohje matkalippujen tilaamiseen koulutus@densal.fi.

Luennoitsijasopimus

Näyttelyt ja näytteilleasettaminen

Denstal Oy järjestää vuoden aikana useampia koulutustapahtumia ympäri maata. Koulutustapahtumiin odotetaan noin 30-100 alan ammattilaista, jotka toimivat eri puolilla Suomea hammashoitajina ja suuhygienisteinä.

Tarjoamme Teille mahdollisuutta esitellä tuotteitanne koulutustapahtumien aikana. Olethan yhteydessä koulutus@denstal.fi mikäli haluat tulla esittelijäksi tapahtumiimme.

Tiedot luento-ohjelmineen löydät koulutuskalenteristamme.

Vuoden 2023 tapahtumat järjestämme hybriditapahtumina. Tuote-esittely tehdään paikanpäältä.

Tuote-esittely ilmoittautuminen on sitova ja mahdollinen peruutus tulee tehdä kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Lähetämme Teille lisää informaatiota koulutustapahtumien näyttelytiloista, osallistujamäärästä, näyttelyn rakennus- ja purkuajoista yms. tekemienne varausten perusteella lähempänä kyseistä koulutustapahtumaa.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi:

Verkkolaskutus

Operaattori
Liaison
Välittäjän tunnus
003708599126
Verkkolaskutusosoite
003718809983

Paperilaskut

Denstal Oy
PL 55371
01051 LASKUT
Huomioikaa, että postilokero-osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen, tai mainosten lähettämiseen tms.

Y-Tunnus

Y-Tunnus
1880998-3

Laskut sähköpostitse

Toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä yhtenä PDF liitetiedostona osoitteeseen:
fennoa.506444@erin.posti.com