Implanttikoulutuspäivä, yhteistyössä Straumann

27.9.2024 8:00 - 16:00
Scandic Pasila
Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki
Ilmoittaudu →

Luennoitsija: Terhi Blomberg, sairaanhoitaja amk, hammashoitaja

Luentoaihe: Implanttikirurgiaan liittyvät valmistelut ja välinehuolto

Olen valmistunut hammashoitajaksi 2009 Turun ammatti-instituutista ja sairaanhoitajaksi Turun ammattikorkeakoulusta 2022. Olen tehnyt töitä yksityisillä hammaslääkäriasemilla ja Tyksin suu- ja leukasairauksien klinikalla. Pisimpään olen työskennellyt suukirurgin työparina, jonka kanssa teen edelleenkin töitä. Teemme pääasiassa implanttileikkauksia ja implanttiprotetiikkaa. Hoidamme potilaita Tampereella hammaslääkäriasema Helmiäisessä ja Porissa Iso-Karhun hampaassa.

Muita aiheita:

Mitä ovat implantit, mitä on implantointi, mitä ovat biomateriaalit

Implanttipotilaan omahoito, terveyden edistäminen, kliinisen hoidon suositukset

Tarkemmat aikataulut ja muut luennoitsijat ilmoitetaan vuoden 2024 alussa.

Live-osallistujille tarjolla päivän ruuat.

Morning Break: Tarjoamme runsaan aamiaisen, joka antaa terveellisen ja tasapainoisen aloituksen kokouspäivään. Tarjolla kahvin, teen, mehun ja vesien kanssa croissantteja, täytettyjä leipiä sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.

Buffetlounas: Monipuolinen lounas, jonka runsaasta buffetvalikoimasta löydät tuoreita, paikallisia ja sesongin mukaisia vaihtoehtoja. Lounasbuffetissa on tarjolla raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokalajeja sekä kahvia ja pieni makea.

Taste Break: Kaikkien tuntema ja rakastama iltapäivätauko on kokouspäivän huipennus, joka jää osallistujien mieleen. Tarjolla makeita herkkuja ja terveellistä pikkupurtavaa, joka antaa potkua jaksamaan kokouksen loppuun.

Tarjolla koko päivän ajan vastuullisesti tuotettua kahvia ja teetä.

Implanttikoulutuspäivä, yhteistyössä Straumann
27.9.2024 8:00 - 16:00
Tapahtumapaikka:
Scandic Pasila
Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki
Osallistumismaksu
220€ + alv. 24%
Ilmoittaudu

Osallistumismaksu on sama sekä paikan päällä -, että etänä osallistujille

Osallistumismaksu sisältää tunnukset oppimisalustalle, luennot, sähköisen luentomateriaalin, osallistumistodistuksen, sekä mahdolliset ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää vahvistusviestin osallistujan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Koulutustapahtumaan tultaessa ei tarvitse esittää kuittia maksetusta osallistumismaksusta. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamaton, sekä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruttu ilmoittautuminen laskutetaan normaalisti. 

← Takaisin koulutuskalenteriin