Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tutustu tiimiimme

Elina Torkkel
Toimitusjohtaja

Olen kotoisin Tampereelta, nykyisessä kotipaikkakunnassani Espoossa olen asunut jo lähemmäs parikymmentä vuotta.

Koulutukseltani olen hammashoitaja (2004) sekä YAMK suuhygienisti. Olen työskennellyt monipuolisesti suun terveydenhuollon eri työtehtävissä, pääsääntöisesti yksityisellä sektorilla.

Denstal Oy:ssä olen työskennellyt vuodesta 2021, koulutussuunnittelijana, koulutuspäällikkönä ja nykypäivänä toimitusjohtajana, työtehtävänäni on vastata Denstalin toiminnasta.

Kaija Irri
Koulutustyöryhmä

Hei olen Kaija Irri, asun Tampereella.

Minulla on hammashoitajan työkokemusta yli 40 vuotta, valmistuin hammashoitajaksi 1978, opintoni suoritin Tampereelle. Olen työskennellyt koko työurani yksityissektorilla.

Olen ollut Denstalin koulutustyöryhmän jäsen vuodesta 2007.

Minulla on useamman vuoden kokemus myös opetustyöstä, toimin 2013–2015 opettajana Tampereen Tredussa. Denstal oikomishoidon sarjakurssien kouluttajana olen toiminut jo yli 10 vuoden ajan.

Elina Valo
Koulutustyöryhmä

Olen kotoisin Nastolasta. Helsingissä olen asunut jo reilut parikymmentä vuotta.

Koulutukseltani olen suuhygienisti. Valmistuin Helsingin Ammattikorkeakoulusta v. 2002. Siitä lähtien olen työskennellyt monipuolisesti suuhygienistin tehtävissä yksityisellä sektorilla.

Tällä hetkellä työskentelen Terveystalo Kampissa.

Denstal Oy:n Koulutustyöryhmässä olen toiminut jo vuodesta 2006.

Joanna Nousiainen
Koulutustyöryhmä

Asustelen tällä hetkellä Espoossa.

Suuhygienistiksi olen valmistunut vuonna 2008 ja työskennellyt suurimman osan urastani julkisessa terveydenhuollossa. Valmistumisen jälkeen työskentelin muutamalla yksityisvastaanotolla. Erityisosaamistani on muun muassa oikomishoito ja vaativat anti-infektiiviset hoidot yhteistyössä parodontologin kanssa.

Syksyllä 2016 aloitin hoitotieteen opinnot Tampereen avoimessa yliopistossa töiden ohessa. Keväällä 2020 hain väylähaun kautta tutkinto-opiskelijaksi ja pääsin suorittamaan tutkintoa kokonaan. Tarkoitukseni olisi valmistua terveystieteiden maisteriksi joulukuuhun 2022 mennessä.

Koulutustyöryhmässä olen ollut mukana vuodesta 2022.

Marika Kittilä
Koulutustyöryhmä

Valmistuin 2020 ammatilliseksi opettajaksi, lisäksi minulla on suuhygienistin tutkinto, sekä kattavasti täydennyskoulutuksia.

Arkityöni on YTHS Pohjoisen alueen vastaava suuhygienisti, työhöni kuuluu myös hammaslääkärin kanssa tehtävä potilas/tiimityö.

Vahvuutenani on kahdenkymmenen vuoden käytännön laaja-alainen työkokemus suun terveydenhuollosta, eri sektoreilla ympäri suomea, sekä halu jakaa tuoretta ammatillista osaamista suun terveydenhuollon osaajien hyödyksi.

Koulutustyöryhmässä olen ollut mukana 2022.

Nina Parkkila
Koulutustyöryhmä

Terveystieteiden maisteri, shg ja sairaalahygieniahoitaja.

Olen toiminut yli 30 vuotta suunhoidon erilaisissa rooleissa, kuten hammashoitajana, välinehuoltajana, suuhygienistinä, hoitotoimenjohtajana, toiminnan johtajana ja opettajana.

Nyt toimin Lapin koulutuskeskus Redun välinehuollon- ja hammashoitajien opettajana.

Elissa Elo
Hallituksen puheenjohtaja
Liisa Tervola
Hallituksen jäsen
Tanja Leppikari
Hallituksen jäsen
Miina Pulkkinen
Hallituksen jäsen

Verkkolaskutus

Operaattori
Liaison
Välittäjän tunnus
003708599126
Verkkolaskutusosoite
003718809983

Paperilaskut

Denstal Oy
PL 55371
01051 LASKUT
Huomioikaa, että postilokero-osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen, tai mainosten lähettämiseen tms.

Y-Tunnus

Y-Tunnus
1880998-3

Laskut sähköpostitse

Toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä yhtenä PDF liitetiedostona osoitteeseen:
fennoa.506444@erin.posti.com